Aszódi úti lakótelep

Az Aszódi úti lakótelep problémái

Mivel a telepünkön van pár probléma, amely minden társasházat érint, és a megoldás már késik több mint egy évtizede felmerült az emberekben az igény a változásra.

Ilyen probléma az évek óta fizetendő magas közös vízdíj, a közvilágítás finanszírozása, illegális szemétlerakás.

Ennek az elősegítésére hoztam létre ezt a felületet, hogy információhoz juthassanak az érdeklődők.

Igyekszem minden problémát alaposan körüljárni, a fellelhető információkat begyűjteni és érthetően megjeleníteni. Természetesen én is tévedhetek, így ha valaki talál valamilyen pontatlanságot, hibát, lejárt törvényi hivatkozást az legyen, oly szíves jelezze, és amint lehet, korrigálom a tévedést.

Előrebocsátom, hogy én nem támadok személy szerint senkit, nem szándékozom senkit sem felelősségre vonni vagy vonatni. A tények azt mutatják, hogy van egy több száz családot érintő probléma, ami egyre nagyobb terhet ró az itt élők vállára. Vannak olyan szereplők a történetben, akik már évek óta tudnak a problémáról, próbálkoztak is megküzdeni vele, hogy milyen eredménnyel azt minden telepen lakó tudja. Már 2004-ben indult egy peres eljárás, amelyet elveszítettek a társasházak és fizetni kényszerültek (Táblás köz). Nem stílusom a múltba temetkezni, előre kell tekinteni és nem azon rágódni, hogy mi miért nem sikerült és mutogatni visszafelé felelősöket keresve. De csak akkor célszerű előre indulni, ha tudjuk, hogy honnan indultunk, mert ha nem ismerjük fel az utat, előfordulhat, hogy évekig csak körbe- körbe járunk ugyanazon az úton, de nem haladunk a cél felé.

Ezért igyekszem elmondani a közösségnek a történetet, remélem sikerül tiszta vizet önteni a pohárba.  Amiért nem fogunk duplán fizetni.

Aszódi úti lakótelep kapcsolódó cikkek