Közös Képviselő

Közös Képviselő - Több mint 1 Közös Képviselő Bt. Budapest IX. kerületKözös Képviselő – Több mint 1 Közös Képviselő Bt. Budapest IX. kerület

Kedves Látogató! Köszönöm az érdeklődést, rövidesen több információval szolgálhatok. A nevem Balázs Csíki Attila. Társasházkezelő képesítéssel is rendelkezem, így közös képviselő (#többmint1közösképviselő) vagyok Budapesten a IX. kerületben.

A személyes tapasztalatokból kiindulva döntöttem el, hogy megmutatom, lehet ezt másképp is csinálni. 2014 május óta én kezelem azt a társasházat amelyben lakom. A pénzügyi helyzet stabilizálódott, több éves (több mint 10!) műszaki és jogi problémát sikerült megoldani, amelynek köszönhetően a közös költséget csökkenthettük.

Ez nem csoda,mert olyat én nem ígérhetek, egyszerűen a hozzáálláson múlt minden. Amit ígérhetek az átláthatóság, egyszerűség, hatékonyság. Természetesen ehhez szükséges a tulajdonosok felelősségteljes hozzáállása is, anélkül nem fog menni.

Én megmutathatok egy utat, de végigmenni rajta csak együtt tudunk. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen meg, állok a rendelkezésére, a tanácsadás ingyenes !